Tedeschi Trucks Band (US) – UDSOLGT!

Ståpladser
560,- DKK + gebyr i forsalg
585,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)…

Siden Tedeschi Trucks Band for første gang spillede i Danmark i 2015, har danskerne for alvor fået ørerne op for den eminent spillende bluesrock-gruppe. Allerede et halvt års tid efter den udsolgte debut i Amager Bio, spillede de en succesfuld outdoor-koncert på Amfiscenen i Odense, og har siden været tilbage i både Randers og København.

At bandet overhovedet har fået muligheden for at rykke ind i de danske livehjerter, er i høj grad Amager Bios booker Per Abildtrups fortjeneste. Efter han i 2014 blev henrykt til en koncert i Berlin, måtte han bare få dem med hjem:

“Det var en fremragende koncert fra en flok musikere med meget stor dedikation. Stramme arrangementer og en fantastisk lyd hele koncerten igennem. Jeg har sjældent hørt noget så godt. Susan Tedeschis suveræne stemme og Derek Trucks’ helt unikke guitarspil hæver bandet til noget helt særligt.”

Det 12 personer store kollektiv føres an af ægteparret Susan Tedeschi og Derek Trucks, som også lægger navn til gruppen. De har nemlig haft glorværdige solokarrierer hver især, allerede inden de fandt sammen både personligt og musikalsk og dannede det store ensemble, der er blevet sammenlignet med både The Allman Brothers Band og Grateful Dead.

Ensemblet debuterede i 2011 med ‘Revelator’, der hurtigt inkasserede dem en Grammy og Blues Music Award, og siden blev det i 2012 til det dobbelte livealbum, ‘Everybody’s Talkin”, der dokumenterede det store bands fantastisk høje koncertniveau. I 2013 udkom studiepladen ‘Made Up Mind’ som nåede hhv. en 1. plads som Top Blues Album; 2. plads som Top Rock Album; og en samlet 11. plads på Billboard 200 i USA. Seneste fuldlængde er ’Let Me Get By’ fra 2016.

http://www.tedeschitrucksband.com/
http://www.facebook.com/DerekAndSusan
Instagram & Twitter handle: @derekandsusan