Testament (US) + Exodus (US) + Death Angel (US)

Ståpladser
325,- DKK + gebyr i forsalg
350,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

Californisk thrash-brag i Amager Bio med Testament, Exodus og Death Angel på ’The Bay Strikes Back Tour’ i 2020.

Thrash-titanerne i Testament vender tilbage til Danmark, og det gør de med et brag af et line-up og et nyt album, der udkommer i januar 2020 på Nuclear Blast Records. Det bliver bandets tolvte fuldlængde, siden begyndelsen i 1982, og der er lovet endnu hurtigere og mere old-school thrash end på deres seneste udgivelse fra 2016, ’Brotherhood of the Snake’. I Danmark spillede de senest til et fyldt Arena-telt på Roskilde Festival 2019, men i Amager Bio bliver de altså klar med gamle såvel som spritnye sange, så der er al mulig grund til også at være en del af thrash-festen til februar.

Testament får værdigt selskab af veteranerne i Exodus, som er endnu et af de største navne indenfor thrash-metallen. De er ligeledes i gang med at forme et nyt album til udgivelse på Nuclear Blast Records, som bliver aggressivt og tungt, men dog ikke har en udgivelsesdato endnu. De har eksisteret siden 1979, men grundet et par pauser undervejs er de ikke nået helt så langt i albumrækken, som deres kollegaer. Alligevel har de et massivt bagkatalog på ti plader at trække på, så der er nok at glæde sig til her også.

Sidst, men slet ikke mindst, afslutter Death Angel plakaten. De havde deres originale storhedstid i årene 1982-1991, men gik i gang med at turnere igen i 2001 og har ikke set sig tilbage siden. Senest har de udgivet deres niende fuldlængde ‘Humanicide’ på Nuclear Blast Records i maj 2019, som viste os et thrash-band i sædvanlig storform.

Vel mødt den 6. februar 2020!