Tower of Power (US)

towerofpower2012

Ståpladser
355,- DKK + gebyr i forsalg
360,- DKK i døren
Køb billetter her (via Billetlugen)… Eller på Café 5øren

Tower of Power har med deres sammensmeltning af soul, jazz, funk, og rock fået publikum til at danse på stolene igennem de mere end 45 år bandet har eksisteret. Med de to grundlæggere Emilio Castillo på tenor-saxofon og Stephen “Doc” Kupka på Baryton-saxon i forreste geled, gæster funkbandet Amager Bio 17. november og Train i Aarhus 19. november.

Gennem tiderne har det ti mand store orkester turneret med så prominente navne som Sly Stone og Creedence Clearwater Revival, samt optrådt på albums med blandt andre Aerosmith, Madonna, Smokey Robinson, Rod Stewart og Elton John. Gennem 90’erne fungerede Tower of Power også som backingband for Huey Lewis & The News.

Ud over den originale besætning med forsanger og grundlægger Emilio Castillo med de latinamerikanske og græske aner, har gruppen fået ny trompetist. Det samlede band-lineup ser således ud i denne omgang:

Adolfo Acosta – trompet
Sal Cracchiolo – trompet
Ray Greene – sang
Emilio Castillo – sang, saxofon
David Garibaldi – trommer
Stephen “Doc” Kupka – saxofon
Tom E. Politzer – saxofon
Rocco Prestia – bas
Roger Smith – keyboards
Jerry Cortez- guitar

Tower of power er hyppige gæster på dansk jord og i 2012 spillede de en udsolgt koncert foran et veltilfreds publikum i Amager Bio. Nu kan man igen opleve bandet, når de giver koncerter i både København og Aarhus.