Tower of Power (US)

Ståpladser
375,- DKK + gebyr i forsalg
400,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

Sidst Tower of Power gæstede København spillede de foran et udsolgt Amager Bio. Nu vender det ti mand store orkester tilbage til den danske hovedstad og giver koncert i den Grå Hal 15. juli.

Forvent verdensklasse-funk, der sigter efter fødderne, når legendariske Tower of Power indtager den Grå Hal til sommer!

Tower of Powers popularitet i Danmark er ikke til at tage fejl af. Bandet har de seneste par år spillet for udsolgte sale, når de er kigget forbi med deres medrivende sammensmeltning af soul, jazz, funk og rock, der fået publikum til at danse på stolene.

I mere end 45 år har Tower of Power bragt festen til folket, og gennem deres karriere har orkesteret turneret med navne som Sly Stone og Credence Clearwater Revival – samt optrådt på albums med blandt andre Aerosmith, Madonna, Smokey Robinson, Rod Stewart og Elton John. Gennem 90’erne fungerede Tower of Power også som backingband for Huey Lewis & The News.

Der er i den grad lagt i ovnen til formidabel fest til juli, når det ti mand store orkester med grundlæggere, Emilio Castillo på tenor-saxofon og Stephen “Doc” Kupka på Baryton-saxon, i forreste geled, rammer den Grå Hal.

Det samlede band-lineup ser således ud i den Grå Hal:
Adolfo Acosta – trompet
Sal Cracchiolo – trompet
Marcus Scott – sang
Emilio Castillo – sang, saxofon
David Garibaldi – trommer
Stephen “Doc” Kupka – saxofon
Tom E. Politzer – saxofon
Rocco Prestia – bas
Roger Smith – keyboards
Jerry Cortez- guitar