Tower of Power (US) – UDSOLGT!

Ståpladser
375,- DKK + gebyr i forsalg
400,- DKK i døren
Køb billetter her (via BilletNET)… Eller på Café 5øren

Tower of Powers popularitet i Danmark er ikke til at tage fejl af. Bandet har de seneste par år spillet for udsolgte sale, når de har kigget forbi med deres sammensmeltning af soul, jazz, funk og rock, der fået publikum til at danse på stolene.

Så forvent funk, der sigter efter dansefødderne, når det ni mand store orkester med grundlæggere, Emilio Castillo på tenor-saxofon og Stephen “Doc” Kupka på Baryton-saxon, i forreste geled gæster Aarhus og København.

Tower of Power har bragt festen til folket i mere end 45 år, og gennem deres karriere har orkesteret turneret med navne som Sly Stone og Credence Clearwater Revival, samt optrådt på albums med blandt andre Aerosmith, Madonna, Smokey Robinson, Rod Stewart og Elton John. Gennem 90’erne fungerede Tower of Power også som backingband for Huey Lewis & The News.

Ud over den originale besætning med forsanger og grundlægger Emilio Castillo med de latinamerikanske og græske aner, har gruppen fået ny vokalist i Marcus Scott, der har taget over for Ray Greene.
Det samlede band-lineup ser således ud i denne omgang:

Adolfo Acosta – trompet
Sal Cracchiolo – trompet
Marcus Scott – sang
Emilio Castillo – sang, saxofon
David Garibaldi – trommer
Stephen “Doc” Kupka – saxofon
Tom E. Politzer – saxofon
Rocco Prestia – bas
Roger Smith – keyboards
Jerry Cortez- guitar