Troels Skovgaard & Casper Dybdahl

troelsskovgaardcasperdybdahl

Ståpladser
100,- DKK + gebyr i forsalg
125,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

De tilhører to forskellige generationer, men deler passionen for den gode melodi, samt guitarspil itopklasse. Og således matcher Troels Skovgaard og Casper Dybdahl hinanden perfekt, når de isensommeren drager ud deres første fælles tur med band, hvor materialet er hentet fra Troels´ foreløbig tre albums, Caspers kommende album, samt øvrige udvalgte numre.
Blander man ingredienserne, groove, fede melodier, fremragende guitarspil, er opskriften ved atvære på plads, med afsæt i bluesy westcoast musik, som man kender den fra Steely Dan, Eagles, Doobie Brothers, m.fl.

Samtidig byder en aften med de to, på masser af ørehængere, der gør sig godt i radioen. Lækker lyd, velspillet og velproduceret musik er et fælles træk for det samlede projekt, som selvfølgelig er et sandt overflødighedshorn af lækkert guitarspil.

Casper Dybdahl er det unge islæt med sine 27 år, og han har efterhånden oparbejdet et godtnavn med mere end 200 jobs om året, i alle mulige afskygninger, og på flere instrumenter. Menguitaren er dog hovedinstrumentet, og bl.a. har navne som Lis Sørensen og Peter A.G. nydt godtaf den unge nordjydes evner, der også gjorde sig bemærket blandt en lang række dansketopguitarister, da Amager Bio sidste år fejrede Eric Claptons 70 års fødselsdag, med navne som Poul Halberg, Per Chr Frost, Aske Jakoby, og altså Casper Dybdahl, som var en del af husbandet. Han har netop færdiggjort sin debut som sangskriver, med en udgivelse i eget navn, som er lige på rapperne.

Troels Skovgaard er en erfaren rotte, med masser af TV shows, pladeoptagelser og koncerter bag sig. I sen-80´erne kunne man dårligt åbne sit TV Lørdag aften, uden at få øje på Troels, der
var meget brugt på de mange store TV shows. Desuden var han allerede dengang aktiv som sangskriver i bandet Bamboo Brothers, til hvilket han skrev en stor del af materialet.

Ikke mindst sangen “Johnny Told Susie” som blev “ugens uundgåelige” i 1993, men også adskilligesange fra Troels’ solokarriere har roteret flittigt på Danmarks Radio og har fundet vej tilamerikanske, engelske, finske, franske og australske radiokanaler. De seneste år har således været meget domineret af at skrive og indspille egen sange, hvilket er blevet til tre albums og en EP på trapperne, foruden den kommende EP sammen med Casper Dybdahl.

Troels har 2 gange placeret sig i finalen af internationale sangskriverkonkurrencer. 2007 i “International Blues Heritage Contest” med sangen “They talk too much” og i 2014 i “UK Songwriters Contest” med sangen “Me and Manhattan and You”

Indimellem indspilningerne og de øvrige opgaver er Troels også een mands bandet hos Ørkenens Sønner.

Udover de to, består tur-bandet af trommeslageren Sten Larm Rasmussen, og bassisten Peter Søgaard, så det er et yderst kompetent hold, som rammer landevejen denne sommer.