W.A.S.P. (US) + Crazy Lixx

Ståpladser
415,- DKK + gebyr i forsalg
420,- DKK i døren
Køb billetter her via Ticketmaster

6. juni 2022 markerer 40-året for et af de mest berygtede og kontroversielle heavy metal bands i verden – W.A.S.P.

Få bands i rock ‘n’ rolls historie kan prale af at have ansporet store følelser som både kærlighed og had hos publikum overalt i verden. Helt fra begyndelsen, i de små spillesteder i Los Angeles Californien og senere til de mange lande verden over, som forbød de såkaldte Winged Assassins i at optræde live. Bandets unikke shock-rock stil betød at diverse religiøse organisationer, lokale byråd, ja endog selve senatet i Washington DC afholdt høringer i et forsøg på at forhindre gruppen i at sælge plader og optræde med deres destruktive scene-show.

Bandets grundlægger Blackie Lawless, har ledet gruppen som forsanger og som dens primære sangskriver siden begyndelsen. Hans unikke visuelle fremtoning, og hans politiske kamp for metalmusikken tog gruppen til verdenshøjder – hvor de har solgt millioner af plader og haft udsolgte shows i mere end 4 årtier.

Sammen med bassisten Mike Duda og guitaristen Doug Blair, hvis virke i bandet strækker sig over henholdsvis 26 og 18 år, og den ekstraordinære trommeslager Aquiles Priester, vil tage bandet tage deres fans tilbage til, hvor det hele startede. Komplet med et ekstravagannt sceneshow – som mange fans aldrig har set live.

Så tøv ikke med at få billetter til W.A.S.P. ‘s helt særlige 40 -års jubilæumsturné. Nu er chancen der for at opleve den ægte “Winged Assassins” “SHOCK and ROLL” igen – når de tager dig helt tilbage … Tilbage til begyndelsen!