Kommende koncerter

Event Information:

 • tors
  01
  sep
  2022

  The Doors Alive (UK)

  20:00Amager Bio

  Ståpladser
  295,- DKK + gebyr i forsalg
  310,- DKK i døren
  Køb billetter her via Ticketmaster

  The Doors Alive – almen kendt- og af mange udnævnt som The Worlds No. 1 Tribute to The Doors lægger igen vejen forbi Danmark. Første besøg var forrige år, hvor de imponerede de mange billetkøbere og på utallige opfordringer om at komme tilbage, annonceres nu fire nye koncerter i Danmark, hvoraf den ene finder sted i København, nærmere spillestedet Amager Bio.

  Denne gang kan man forvente sig en endnu dybere visuel forestilling.

  2017 var halvtredsåret for The Doors’ selvbetitlede debutalbum hvilket blev fejret og markeret verden over.

  Den høje autenticitet The Doors Alive præsterer er ikke set i sådanne klasse siden Jim Morrison gik bort i 1971 og med imponerende anmeldelser og udtalelser har det britiske tribute orkester rejst rundt i hele verden i over 10 år og genskabt oplevelsen af det ikoniske og udødelige rock band fra Californien. Det er sket med mere end 1000 forestillinger i lande så forskellige som Chile, Libanon, Slovakiet og Kroatien.

  ”The Doors Alive is the closest thing to the Doors I’ve seen… Sometimes they sound more like the Doors than the Doors..” Doug Cameroun, Assisterende Road Manager, The Doors ’68/69.

  The Doors Alive er ikke bare en koncert, men en forestilling hvor musikken og Morrisons poesi er manuskriptet. Det er som at være lige der, for mange år siden, hvor stemningen var så overvældene og psykedelisk – tilbage i en fjern tid, hvor ungdomsoprør, den seksuelle revolution og hippie kulturen for alvor satte sindene i kog.