Kommende koncerter

Event Information:

 • tirs
  25
  apr
  2023

  Riverside (PL)

  20:00Amager Bio

  Ståpladser
  375,- DKK + gebyr i forsalg
  390,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)...

  Med over 20 år på bagen har de polske prog-mestre RIVERSIDE opbygget et solidt ry som førende på den progressive musikscene. Mere end 700 liveshows over hele verden, 7 albums, 2 minialbums og 2 liveudgivelser er det blevet til, og i 2023 er bandet klar med et nyt album og en omfattende tur på landevejen til glæde for de mange trofaste fans.

  Den 20. januar udkommer den længe ventede efterfølger til RIVERSIDE’s prisvindende og højt anerkendte album ”Wasteland” fra 2018. Den nye udgivelse ”ID.Entity” bliver bandets ottende studioalbum, og albummet følges op af en turné i USA samt en række håndplukkede shows i UK, Skandinavien og Polen til foråret.
  KMP Concerts i samarbejde med Amager Bio har fornøjelsen af at kunne præsentere dette dygtige og karismatiske band, som denne gang har valgt at lægge vejen forbi København tirsdag den 25. april 2023.

  Koncerten bliver RIVERSIDE’s eneste optræden i Danmark, så du skal være hurtigt ude for at sikre dig plads til denne attraktive begivenhed, som vi glæder os meget til.