Tidligere koncerter

Event Information:

 • man
  06
  maj
  2013

  Two Door Cinema Club (UK)

  20:00Amager Bio

  twodoorcinemaclub

  Ståpladser
  200,- DKK + gebyr i forsalg
  235,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Billetlugen)... Eller på Café 5øren

  Den nordirske trio, Two Door Cinema Club, gæster for første gang i tre år Danmark når de 6. maj 2013 giver koncert i Amager Bio.

  3. september i år udgav bandet albummet, ”Beacon”, hvorfra numrene "Next Year" og "Sleep Alone" allerede er blevet internationale hits.

  Sidstnævnte har også herhjemme fået stor opmærksomhed og er lige nu i høj rotation på både P3 og P6 Beat. ”Beacon” er bandets andet album og i høj grad en værdig efterfølger til debuten ”Tourist History” fra 2010.

  Two Door Cinema Club blev dannet i 2007 og har siden haft stor succes med deres velspillede og friske lyd. Bandet formår på bedste vis, at blande elektro-pop og indie-rock elementer, hvilket både deres EP ”Four Words To Stand On” fra 2009 og de to studiealbums er fornemme beviser på.

  Debuten ”Tourist History” blev modtaget med store roser i både Europa og USA og bandet blev hyret som support for franske Phoenix’s amerikanske tour. Et job der også resulterede i en live-optræden i talkshowet Late Night with Jimmy Fallon.

  Siden er bandets musik også blevet brugt i diverse reklamer og spil og senest har forsanger, Alex Trimble, optrådt til åbningsceremonien for de Olympiske Lege i London.