Tidligere koncerter

Event Information:

 • lør
  22
  nov
  2014

  Rise Against (US) + Pennywise (US) + Emily's Army (US)

  21:00Amager Bio

  riseagainst

  Ståpladser
  320,- DKK + gebyr i forsalg
  350,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Billetlugen)... Eller på Café 5øren

  Der er lagt op til en ultraenergisk punkrockfest, når det efterhånden legendariske amerikanske punk- og hardcoreband Rise Against til efteråret gæster København.

  Rise Against blev dannet i 1999 i Chicago, og har siden da været et af de mest anmelderroste punk- og hardcorebands. De udgav deres to første albums "The Unraveling" og kritikerroste "Revolutions Per Minut" på Fat Wreckords.

  Efter en årelang turné, og et skift til pladeselskabet Geffen, fik de deres egentlige kommercielle gennembrud med deres 4. og 5. studiealbum "The Sufferer & The Witness" fra 2006 og "Appeal to Reason" fra 2008 der, som noget temmelig unikt for genren, gik ind som henholdsvis nummer 10 og 3 på Billboard.

  Rise Against startede ud med hardcore og punk, men har siden da bevæget sig over i en langt mere melodisk retning. De har dog aldrig givet kald på den hårde rock, deres ekstreme energi eller inspirationen fra den amerikanske punk med Black Flag, som den ultimative flagbærer.

  Når de ikke står på scenen, er medlemmerne af Rise Against ekstremt engagerede i organisationer som Amnesty International og dyreværnsforkæmperne i PETA.

  Bandet er aktuelle med deres 7. studiealbum, "The Black Market" (release: 14. juli), og førstesinglen herfra "I Don't Want to Be Here Anymore" er en klassisk hårdtslående Rise Against-sang, der lover godt for det kommende album og turné.

  Som noget helt specielt bliver der "special guest" med stort S denne aften. Inden Rise Against træder nemlig nok så legendariske Pennywise på scenen. De har siden deres debut i 1988 udgivet intet mindre end 10 studiealbums, og der er stadig gang i bandet, hvis storhedstid især var i 90'erne.

  Til at fuldende aftenen kommer det noget yngre punkband Emily's Army, der omtaler sig selv som en "teenage rock'n'roll machine". Det californiske band debuterede i 2011 med albummet "Don't Be a Dick" og udsendte sidste år opfølgeren "Lost at Seventeen".