Tidligere koncerter

Event Information:

 • lør
  31
  jan
  2015

  Kiesza (CAN)

  21:00Amager Bio

  kiesza

  Ståpladser
  180,- DKK + gebyr i forsalg
  220,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Billetlugen)... Eller på Café 5øren

  Man skal have boet under en sten for at have undgået den canadiske sangerinde Kieszas megahit, 'Hideaway'.

  Singlen blev en sensation i foråret, hvor den gik platin i hjemlandet og England, mens den lå på iTunes’ førsteplads i 28 lande, inklusive Danmark. Og i dag har musikvideoen til sangen for længst rundet 150 millioner visninger på YouTube!

  Den 20. oktober udsendte den 25-årige popkunstner fra Calgary så endelig sit debutalbum, 'Sound of a Woman', og det modtog straks masser af rosende anmeldelser. SPIN uddelte 4 ud af 5 stjerner og skrev blandt andet: "Kiesza serves up is one of the most elastic albums of the 1990s, both 20 years too late and also totally in time".

  Herhjemme kaldte GAFFA pladen for "en anbefalelsesværdig rejse tilbage til 90'erne". Og der er noget om snakken, for den indeholder eksempelvis en fortolkning af Haddaways kæmpehit fra 1993, ‘What Is Love’. Men 'Sound of a Woman' er imidlertid meget mere end en hyldest til musikken fra dengang, da Keisza knap nok var blevet født.

  I flere af sangene markerer Kiesza sig nemlig med tunge house-agtige beats i stil med kollegaen Jessie Ware. GAFFA skrev endvidere, at den distinkte 90’er-lyd var flot opdateret til nutidens R&B- og EDM-toner, mens All Music Guide simpelthen kaldte værket for "a potent reminder of how much fun this sound was – and is".

  Om dét holder stik, og om Kiesza kan leve op til hypen fra scenekanten, får man mulighed for at undersøge nærmere i starten af det nye år. Her gæster den unge og fremadstormende popsensation nemlig for første gang Danmark, når hun giver koncert i Amager Bio.

  Opvarmningen kommer fra den danske sangerinde Mendoza, der har hittet med sangen 'Houdini'. som netop har givet hende en international kontrakt med det anerkendte engelske pladeselskab Atlantic Records.