Tidligere koncerter

Event Information:

 • tirs
  14
  jun
  2016

  Steve Vai (US)

  20:00Amager Bio

  SteveVai2016

  Ståpladser
  325,- DKK + gebyr i forsalg
  350,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)... Eller på Café 5øren

  For at fejre 25-års jubilæet for milepælsalbummet 'Passion and Warfare', vil Steve Vai tage på en omfattende turné, der kommer forbi Amager Bio 14. juni.

  Med numre som 'For The Love of God,' 'Erotic Nightmares,' 'The Animal' og en lang række andre legendariske tracks, er pladen blevet hyldet som et af de bedste og mest betydningsfulde guitaralbum nogensinde.

  Inden længe vil der også udkomme en særlig 25-års jubilæumsversion af 'Passion and Warfare' på Sony Music Entertainment og Legacy Recordings: En remastered version med fire bonustracks, samt et bonus følge-album med titlen 'Modern Primitive' med materiale, som ikke tidligere har været udgivet.

  Steve Vai er en af verdens allerstørste guitarvirtuoser. Han har modtaget 3 Grammy-priser og 15 Grammy-nomineringer og solgt mere end 15 mio. plader. Han har turneret som solokunstner, med G3, Alcatrazz, David Lee Roth og Whitesnake. Hans karriere tog sin begyndelse hos den musikalske troldmand Frank Zappa i 1979. Han har modtaget æresdoktorater fra Berklee College of Music og Musicians Institute. Det seneste studiealbum er det anmelderroste 'Story of Light' fra 2012.