Tidligere koncerter

Event Information:

 • man
  07
  nov
  2016

  The Cat Empire (AUS)

  20:00Amager Bio

  TheCatEmpire2016

  Ståpladser
  280,- DKK + gebyr i forsalg
  315,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Billetlugen)... Eller på Café 5øren

  "Et mere dansabelt liveband er sjældent set", har Gaffa skrevet om en af The Cat Empires koncerter. Til november vender de tilbage til Danmark – denne gang med et nyt album i bagagen.

  The Cat Empire har siden årtusindeskiftet markeret sig som et af Australiens bedste livebands med deres festlige fusion af alt fra ska, latin, reggae og rock. Seks albums har de udgivet, og nu er de klar med det syvende: 'Rising with the Sun'.

  Derfor gør sekstetten fra "down under" nu klar til endnu en omfattende turné, der bringer dem hele verden rundt. Og også denne gang er Danmark med i planerne: I 2014 var der udsolgt i Pumpehuset – denne gang gælder det Amager Bio.

  Den nye plade samler tråden op efter 'Steal the Light', og i følge frontmand Felix Riebl udgør den soundtracket til den verden, han og resten af bandet ønsker at leve i: Et festfyrværkeri med et eksotisk touch og tunge dansable rytmer.

  Musikerne bag The Cat Empire mødtes alle, inden de var 18 år gamle, og de er derfor ekstremt godt sammenspillede. I dag er deres armé af fans verdensomspændende; de mest dedikerede rejser gerne kloden rundt for at følge idolerne i hælene.

  De seks australiere lægger ikke skjul på, at missionen med deres koncerter er at skabe et eskapistisk show, hvor publikum kan stikke af fra den kedelige og grå hverdag. Og dén mulighed får altså i København til november.