Tidligere koncerter

Event Information:

 • tors
  10
  nov
  2016

  Søren Rislund & Brdr. Damp: Show og ølsmagning – AFLYST!

  20:00Amager Bio

  sørenrislund_brdrdamp2016

  Ståpladser
  225,- DKK + gebyr i forsalg
  250,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)... Eller på Café 5øren

  I 2011 etablerede Monrad & Rislund PLADDERBALLE BRYGHUS med de ædle formål at brygge øl, få folk til at drikke det og i øvrigt have det sjovt.
  Pladderballe Bryghus er i dag et velkonsolideret brand blandt de mindre ølproducenter. Øllet, der brygges på Svaneke Bryghus, og har navne efter personer og begreber fra det Monrad/Rislundske univers, er præmieret flere gange. Læs mere på: http://www.pladderballebryghus.dk/

  Kombinationen Pladderballe ølsmagning og show har til dato været rundt i landet på 4 turneer, selvfølgelig med showdelen lagt i Monrad & Rislund`s kyndige hænder. Der har været tale om succesfulde arrangementer med ofte udsolgte huse. Jan Monrads alt for tidlige død satte en stopper for netop denne model, men:

  I Pladderballe er ølglæden og hvad deraf følger helt intakt!
  Søren Rislund har en fakkel at bære videre.
  Det er derfor magtpåliggende, at smagninger og shows fortsætter!

  Første afdeling -ØLSMAGNINGEN forestås som hidtil af direktør for Pladderballe Bryghus John Serritzlev, som præsenterer øl fra bryggeriets sortiment. Publikum informeres om de skænkede øl som John har været med til at udvikle, og tillige causerer han både indsigtsfuldt og overordentlig vittigt over øllets historie i almindelighed og forholdene på Pladderballe Bryghus i særdeleshed. Smagningen varer 40-50 min.

  Andet sæt –SHOWAFDELINGEN- er i 2016 lagt i hænderne på SØREN RISLUND & BRØDRENE DAMP, der blev etableret som fritidsorkester i 2010. Udover Rislund på sang, snakketøj og mundharmonika, udgøres brødrene af Øyvind Ougaard på trækharmonika (kapelmester hos Monrad & Rislund gennem 33 år) samt Kalle Mathiesen på trommer og loop station. Kalle er en af landets mest alsidige og grænsesøgende (og morsomme) trommeslager hvis referencer –udover læssevis af soloshows (på trommer og loop station!) –tæller Søren Østergaard, Lars Hjorshøj, DR/Ramasjang samt Det kgl. Teater. Find Kalles Worldtour på Youtube og bliv øjeblikkelig fan!

  Med ovennævnte instrumentering spiller Søren Rislund og Brødrene Damp gerne al slags musik. Fra Britney Spears til Frank Zappa, fra Hans Kurt over fremmede nationers nationalmelodier til C V Jørgensen og militærmarcher, og naturligvis fra eget (omfattende) Monrad & Rislund-bagkatalog. Ikke uden grund nævnes Rislund af mange som værende foregangsmand indenfor dansk stand-up. Med sin næsten ubegrænsede sproglige tæft og satirisk vinklede hjerne binder han selvfølgelig det hele sammen. En forsigtig dom lyder: Det er stærkt underholdende! (Læs: Skidesjovt!) Show: ca. 75 min.

  Velkommen!

  Pladderballe øllene "svagpisser" & "skumhest" vandt Coops landsdækkende ølfestivalg konkurrence i 2014 og 2015