Tidligere koncerter

Event Information:

 • søn
  05
  mar
  2017

  Devin Townsend Project (CAN) + Between the Buried and Me (US)

  19:00Amager Bio

  devintownsend2016

  Ståpladser
  300,- DKK + gebyr i forsalg
  305,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Billetlugen)... Eller på Café 5øren

  Canadiske Devin Townsend er en sand og dybt original guitar-virtuos, der mestrer alskens stærkt betagende afarter af progressiv rock og metal.

  Devin Townsend slog oprindeligt sine folder i ekstremmetal-bandet Strapping Young Lad, der i dets levetid (1994-2007) nåede at udgive fem album, hvoraf "City" (1997) sikrede gruppen en stor stjerne i undergrundsmiljøet, og "The New Black" (2006) blev svanesangen. Herefter valgte Townsend at forfølge en solokarriere i eget navn og opløste derfor bandet.

  Allerede i Strapping Young Lad-tiden havde han udgivet adskillige soloalbum, men nu tog udskejelserne på egen hånd for alvor form. Som solokunstner og som ankermand i The Devin Townsend Band er det blevet til to udgivelser, og allermest flittig har han været i Devin Townsend Project, hvor det er blevet til en lang række anmelderroste album.

  Devin Townsend favner så vidt forskellige genrer som hård rock, progressiv metal, new-age og ambient musik såmænd og på forunderlig vis gjort dem til sine egne, og han i september 2016 udkommer det syvende Devin Townsend Project-album, der har fået titlen "Transcendence".

  Med sig som special guest er amerikanske Between The Buried And Me og supporten bliver leveret af norske Leprous.