Tidligere koncerter

Event Information:

 • tors
  28
  nov
  2019

  Dweezil Zappa (US) - Hot Rats Tour

  20:00Amager Bio

  Ståpladser
  325,- DKK + gebyr i forsalg
  350,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)... Eller på Café 5øren

  Dweezil Zappa optræder med Frank Zappas fantastiske album ’Hot Rats’, og numrene vil blive leveret i samme rækkefølge som på pladen. Albummet spillede en helt afgørende rolle for den særlige position Frank Zappa indtog som komponist og guitarist, og blev tilmed dedikeret til hans søn, Dweezil Zappa, der fødtes i selvsamme år, hvor albummet blev udgivet, nemlig 1969.

  I februar 2009 optrådte Dweezil med sit band som hyldest til sin far under titlen ’Zappa Plays Zappa’. Han vandt en Grammy for den bedste instrumentale rockoptræden med gengivelsen af ’Peaches En Regalia’, som er det første nummer på albummet ’Hot Rats’.

  Det er en udbredt opfattelse blandt musik- og Zappakendere, at albummet ’Hot Rats’ er en af Frank Zappas absolut bedste plader – for nogen tilmed en af de bedste plader overhovedet. Det går over stok og sten, og den er til tider ret syret; fem af seks sange er instrumentalnumre og stærkt inspireret af jazzkompositioner. Frank Zappa beskrev selv pladen som en film for ørerne.

  Det klassiske, halvtredsårige album vil blive omgivet af en række af andre psykedeliske, avantgardenumre, som vil være velkendte for Zappa-afficionados. Gå ikke glip af Dweezil Zappas fantastiske genskabelse af faderens ’Hot Rats’ og andet ”hot stuff”.