Tidligere koncerter

Event Information:

 • tors
  03
  sep
  2020

  Jonny Hefty + Jøden - NY DATO

  20:00Amager Bio

  Ståpladser
  180,- DKK + gebyr i forsalg
  205,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)... Eller på Café 5øren

  For 20 år siden sendte Jonny Hefty sin debut ‘Hængerøv & Håndtegn’ på gaden, hvilket samtidigt var startskuddet for samarbejdet med Jøden. De to abekonger har rullet siden da.

  På EP’en fandt man flere evergreens bl.a. Aalborg-klassikeren ‘Muggen Røv’ og duetten med Jøden ‘Tryllebønnen’, der stadigvæk får publikum til at holde tændte lightere i vejret.

  Sammen begyndte Jonny Hefty & Jøden nu at toure landet tyndt: spillesteder, mindre festivaler, havefester og hiphop jams – you name it, de var der!

  Det sjove samarbejde fortsatte i P3’s børneradio med den satiriske føljeton ‘Rockstarz’, som blev udgivet på CD i 2002, og i 2007 sendte Jøden albummet ‘Monkeyjuice’ på gaden, hvor Jonny Hefty gæstede nummeret ‘Rul Den Op’ – og ja, publikum havde stadigvæk lighterne med til koncerterne.

  Så kom rygeloven. Jøden blev TV-vært og Hefty blev undergrundsborgmester i Dobbelt A. Men samarbejdet fortsatte og denne gang var målet et fælles album. I 2013 landede ‘Den Fede’ så, ledsaget af banger efter banger: ‘Gamle Dreng’, ‘Kom Igen’, ‘Tung Som En Sten’.

  Nationalbandet TV-2 tog Jonny Hefty og Jøden med på flere tours. Morgen-tv og radioerne inviterede hele tiden gutterne forbi. Spillestederne fandt den store røgmaskine, de hvide håndklæder og hele molevitten frem og de to gamle drenge drønede Nordjylland rundt på en tandem puch maxi i tv-serien ‘Velkommen i klubben’.

  Nu er drengene så atter gået i studiet. Der er gang i nye projekter, sammen og hver for sig. 20 år gutter, godt gået. Det havde heddet porcelænsbryllup, hvis I havde været forbi kommunen. Det skal fejres med alle dem, der trofast har lyttet, festet, skålet og skrålet med på sangene gennem tiderne – med numre fra hele bagkataloget!