Allan Olsen Trio

allanolsen2012

Ståpladser
250,- DKK + gebyr i forsalg
275,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

Allan Olsen drager i 2012 på turné under banneret Allan Olsen Trio med med to af sine velpøvede lejesvende, Per Chr. Frost på guitar og Nicolai Land på kontrabas.

Land kom med i Olsens orkester allerede i 1996, og har – bortset fra en kort afløsning af Wili Jønsson – været Allans faste bassist siden pladen, “Jern”.

Nicolai Land har spillet med mange etablerede navne på den danske scene, heriblandt Dalton, Anne Dorte Michelsen, og Caroline Henderson.

Den gamle Gnags-guitarist, Per Chr. Frost er en legende blandt guitarister i Danmark. Han har de senere år gjort sig bemærket som sideman for en varieret række navne samt været optaget af sin solokarriere, senest med det anmelderroste album, “When the Time Is Right”.

Det er faktisk første gang, Allan Olsen tager på turné uden et regulært band bag sig eller med mere end blot sig selv og en guitar.

Samarbejdet de tre imellem opstod for et par år siden, i forbindelse med festivaler i Norge, hvor trioen i øvrigt optrådte igen, sidste sommer.

Allan Olsen siger:

“For mig er dét med at spille med nogen først og fremmest afhængigt af, om man kan holde ud at rejse sammen. Det er nemlig dét man gør, det meste af tiden. Og Per og Nicolai kan jeg godt holde ud – heldigvis har de dårligt råd til ikke at kunne holde mig ud…”

Denne koncert i Amager Bio vil være med unummererede siddepladser.