Ariel Posen (CAN)

Ståpladser
250,- DKK + gebyr i forsalg
265,- DKK i døren
Køb billetter her via Ticketmaster

Singer/songwriter. Internationalt anerkendt guitarist. Producer. Artist.
Canadiske Ariel Posen har været musiker hele sit liv og har prøvet stort set alle branchens kasketter. Aktuel med albummet Headway – det andet i eget navn.

Ariel Posen er født i Winnipeg, men har tilbragt det meste af sin barndom på landevejen med sine musiker-forældre. Han begyndte at spille guitar som 9-årig og det blev starten på en karriere, som førte ham verden rundt, blandt andet med det Juno Award-vindende roots-rock band The Bros. Landreth. Mange år senere begyndte han at arbejde på et album med eget materiale, sange som han indspillede i samme studie som hans forældre havde brugt.

Ariel Posen er aktuel med det helt nye album Headway.

På både Headway og debutalbummet How Long, demonstrerer Posen både hans mesterlige evner som instrumentalist og som kompetent og bredt funderet sangskriver. Albummene favner elementer fra rootsy blues til R’n’B og til melodisk rock’n’roll. Posens store erfaring som co-writer og producer for artister i alle genrer er med til, på fornemste vis, at forløse hans eget talent – undervejs med små nik til forbillederne som tæller blandt andre The Beatles, Stevie Ray Vaughan og John Mayer.

rods store mængder guitar er de 2 albums ikke ”guitar”-albums. Det er sangene, det handler om. Sange med stærke hooks og selvbiografiske tekster, leveret med Posens dragende stemme.
”Guitaren er det redskab, som formidler musikken,” siger han. ”Gør altid det, sangen beder om. Ellers spiller du bare et instrument.”