B.B.King – In Loving Memory

bbking

Ståpladser
250,- DKK + gebyr i forsalg
275,- DKK i døren
Køb billetter her (via BilletNET)… Eller på Café 5øren

2015 blev året, hvor bluesmusikken mistede sin absolut største ambassadør nogensinde – Riley B King. B.B.King ville i år være fyldt 90 år, men døde 14. Maj i Las Vegas, efter kort tids sygdom.

I forbindelse med årets Copenhagen Blues festival, arrangerer Amager Bio og OMWH en mindekoncert, som løber af stabelen den 24. September med et flot lineup, der på bedste vis hylder B.B. og hans lange flotte karriere. Til aftenen er sammensat et fantastisk hold af sangere og musikere, som utvivlsomt vil give en fyldt Amager Bio en bluesoplevelse af dimensioner.

Med stort fokus på B.B.King som både guitarist, og ikke mindst sanger, vil artisterne give deres bud på en lang række sange, backet af et fantastisk husorkester. Sammen har Amager Bio og OMWH tidligere præsenteret hyldest koncerter til henholdsvis Hendrix og senest Eric Clapton, og begge har været en kæmpesucces, både kunstnerisk og publikumsmæssigt. Denne gang har arrangørerne endnu en gang lagt sig i selen for at sammensætte et spændende hold, bestående af toppen af dansk blues, tilsat lidt ekstra krydderier.

Mike Andersen
Meget få har dyrket B.B.King så intenst som Mike Andersen, der sammen med sin broder Mads, har fortæret alt hvad B.B. har lavet gennem tiden, og i høj grad formet sin egen karriere på det grundlag. Derfor er Mike denne gang medvært, og i høj grad kunstnerisk input, når det handler om at sammensætte og afvikle koncerten. Og broder Mads er selvfølgelig bag trommerne.

Otis Grand
Fra USA, og bosiddende i London, kommer guitaristen Otis Grand, der 7 år i træk har vundet prisen som bedste bluesguitarist i UK.

Thorbjørn Risager
Thorbjørn Risager er topaktuel med ny plade, som har release samme uge. Men han får alligevel tid til at kigge forbi.

Shaka & James Loveless
Det er med stor fornøjelse arrangørerne har overtalt Shaka og James Loveless til at gå på scenen sammen, og afslutte dette fine line up af kunstnere.

Ganske som de øvrige tribute koncerter er denne aften skabt med stor kærlighed til musikken og the blues, og vi tør godt garantere dig et brag af en koncert, når disse kunstnere/musikere går på scenen:

Shaka & James Loveless (Voc.)
Otis Grand (US) (Gtr)
Thorbjørn Risager (Voc/Gtr)
Mike Andersen (Voc/Gtr)

og husorkesteret består af:

Josef Baumgartner (Keys)
Kristian Kold (Bass)
Mads Andersen (Drums)
Nikolai Bøgelund (Trombone)
Rasmus Bøgelund (Trumpet)
Michael Bladt (Tenor sax)
Morten Dybdahl Larsen/OMWH (Voc/Gtr) (medvært, arr.)