Behemoth (PL) + Abbath (N) + Entombed A.D. (S) + Inquisition (COL) – UDSOLGT!

behemoth

Ståpladser
295,- DKK + gebyr i forsalg
320,- DKK i døren
Køb billetter her (via BilletNET)… Eller på Café 5øren

Winter is coming!

Behemoth behøver nærmest ingen introduktion. De polske veteraner sidder tungt på den sorte dødsmetaltrone. Under ledelse af deres karismatiske frontmand Nergal, har bandet gennem årene opbygget et ry for at levere et af scenens bedste shows – både hvad angår musikken og det visuelle med ild, corpsepaint og kostumer. Og på den baggrund er der endnu mere grund til at glæde sig til at Behemoth lægger vejen forbi Amager Bio, for bandet vil nemlig spille hele mesterværket ”The Satanist” fra start til slut, samt et par af klassikerne.

Co-headlineren Abbath som er lige så kendt, og hvis berømmelse strækker sig tilbage til tiden med det norske blackmetalband Immortal. Efter at have sagt farvel til sine tidligere samarbejdspartnere, er han nu tilbage under sit eget banner, sammen med King og Creature. Med dem og et spritnyt album, er Abbath klar til at erobre verden.

Entombed A.D. er også på plakaten. Bandet er opstået af asken fra det nedbrændte Entombed, og tæller grumme Lars Göran Petrov – også kendt som LG – så den ultratunge og groovy sound som vi kender og elsker fra Entombed, er intakt. “Stockholm Death Metal” ville simpelthen ikke eksistere uden dette band. Bandet vakte lykke i BETA, da det gæstede Amager Bios lillebrorscene i efteråret, men nu får de mulighed for at give den gas fra Amagers store rockscene.

Som fjerde band i denne fantastiske pakke er Inquisition, som vil have et nyt album ude når de kommer til København – opfølgeren til ‘Obscure Verses for the Multiverse’ fra 2013.