Black Rebel Motorcycle Club (US/DK) – UDSOLGT!

Ståpladser
330,- DKK + gebyr i forsalg
355,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

Siden 2008 har danske Leah Shapiro siddet bag trommerne i Black Rebel Motorcycle Club, hvor hun kom med efter at Nick Jago fik vist døren. Hun havde med The Raveonettes varmet på for dem, og blev kort efter inviteret indenfor i rocktrioen, da stolen blev ledig. Og der er hun blevet sikkert siddende.

Black Rebel Motorcycle Club blev i 1998 dannet af Peter Hayes (guitar og sang) og Robert Levon Been (bas og sang), og tog navn efter Marlon Brandos motorcykelbande i filmen ’Wild One’ fra 1953. De var inspireret af bands såsom Brian Jonestown Massacre, The Verve, The Rolling Stones, Oasis og The Velvet Underground, og har senere tilføjet både blues og gospel a la Spiritualized. Deres kompromisløse og perfektionistiske tilgang til sangskrivningen har vundet fans over hele verden og har holdt bandet kørende i tyve år med de to founding fathers i sadlen.

Deres første album udkom i 2001 og det er siden blevet til otte, hvor det seneste, ’Wrong Creatures’ udkom i januar 2018. På det tidspunkt var der gået fem år siden forgængeren, men i mellemtiden havde Shapiro også måtte undergå en operation i hjernen. Men nu er hun og de andre igen klar til at sætte den fintunede rockmaskine i bevægelse live.