Prime Is Giving

Ståpladser
120,- DKK + gebyr i forsalg
140,- DKK i døren
Køb billetter her… Eller på Café 5øren

PRIME IS GIVING (tidl. Prime Is Coming) er tilbage, for tredje år i træk, med deres velgørenhedsevent der sidste år samlede 35.000 kr. ind til Børnecancerfonden. I år går hele overskuddet til Ronald McDonald Huset ved Rigshospitalet i København. Headliners i år bliver bands som MØL, Defecto, Helhorse, Siamese men også bands udenfor Prime Collective er i år inviteret med. Således finder man navne som Grusom og finske Blind Channel på plakaten. Det er også derfor at navnet har fået en lille overhaling til PRIME IS GIVING.

Om årets omgang PRIME IS GIVING udtaler Mirza Radonjica-Bang:

“I år sender vi pengene til Ronald Mcdonald Huset, hvor vi på bare fire koncerter håber på at kunne samle 100.000 kr. ind. Lad mig bare sige at jeg aldrig har oplevet den danske metal scene være så empatisk. Alle vi har spurgt har sagt ja til at deltage. Jeg vil gerne række ud til spillestederne og sige tusind tak for deres vedvarende støtte til det her karma projekt.”

Der er hele 22 bands på plakaten, men man skal være lidt vågen, da der vil være varierende line-ups til de fire forskellige aftener.

I Amager Bio og BETA er det: Defecto, Helhorse, Siamese, Grusom, Cold Night For Alligators, Sunless Dawn, Ivy Crown, Blind Channel