Nordic Noise 2019

Ståpladser
350,- DKK + gebyr i forsalg
375,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

Fredag 10. maj
Mike Tramp (DK)
Electric Boys (SE)
Junkyard Drive (DK)

Lørdag 11. maj
The Night Flight Orchestra (SE)
Tygers Of Pan Tang (UK)

___

Når Nordic Noise Rock Festival for syvende år i træk slår dørene op for 2-dages rock festival sker det for første gang i Amager Bio, nærmere betegnet fredag d. 10 og lørdag d. 11 maj. I dag offentliggøres billetsalg og de første bands til Nordic Noise Rock Festival 2019.

Det føles som at komme hjem”, siger bagmanden for festivalen, Michael H. Andersen, ”Jeg er stolt over det stærke program vi har klar indtil videre og det er kun begyndelsen. Både publikum og artister ved der kommer til at vente dem en sublim oplevelse hvad angår både lyd, lys og alt andet det nye Amager Bio kommer til at byde på, så vi planlægger at optage flere af koncerterne til fremtidige live albums. Hvis ikke det skulle være her, hvor så?”

Fredagen kommer til at stå i den klassiske rocks tegn med den første koncert i København i over halvandet år for MIKE TRAMP & BAND OF BROTHERS. Det bliver en koncert med gæsteoptrædener og en sætliste udover det sædvanlige. Mike Tramp drager på tour i USA, og UK og spiller sammenlagt 50 shows i foråret 2019 i forbindelse med udgivelsen af sit nye album, der ser dagens lys d. 1. marts. Så forvent en Mike Tramp i topform når han indtager Amager Bio. Yderligere navne om fredagen tæller det legendariske svenske rockband ELECTRIC BOYS. Et band der blev verdenskendt med hittet ”All Lips’n’Hips ” og efterfølgende har turneret verden rundt med bl.a. Metallica og Alice Cooper. Bandet er netop nu aktuelle med det albummet ”The Ghost Ward Diaries”, der bliver modtaget med kyshånd i den internationale presse. Et af de mest succesfulde danske rockbands i de senere år hedder JUNKYARD DRIVE og med to albums i bagagen, mange koncerter, bl.a. på Sweden Rock Festival, og radiohittet ”Geordie”, er der næppe tvivl om vi vil se et ungt rockband komme helt udover Amager Bios scenekant.

Mike Tramp: ”Vi lever nu i en tid hvor musik er noget man henter ned fra en sky, og pladebutikker er en specialitet som kun få kender. Men for os som elsker rock musik og lever rockmusik, er livekoncerten vores sidste domæne og standpunkt. Nordic Noise er år efter år blevet stedet hvor vi samles i rockens navn og hvor nye bands deler scene med gamle klassikere. Det er vores fest, og ingen kan tage den fra os. Long live Rock’n’ Roll”.

Lørdagen flyver vi tilbage i tiden, og så alligevel ikke. THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA fra Sverige er et af de mest omtalte rockbands i 2018 og har ligget højt på hitlisterne i både hjemlandet, Tyskland og UK. Bandet der består af medlemmer fra bl.a. Soilwork og Arch Enemy spiller melodisk AOR orienteret rock med tydelige referencer til bands som Survivor, Journey og Boston. Bandet er allerede berygtet for deres larger than life sceneshow, som uden tvivl kommer til at ramme loftet i Amager Bio. Samme aften optræder de engelske NWOBHM legender TYGERS OF PAN TANG, der for to år siden spillede i Danmark for første gang til lige netop Nordic Noise og leverede festivalens nok bedste show det år. Vi byder bandet velkommen tilbage med et spritnyt album, der ser dagens lys lige før koncerten. Og mon ikke vi også forkæles med udødelige klassikere som ”Love Portion No.9” ”Hellbound”, og ”Only The Brave”?