Black Star Riders (US/UK)

blackstarriders

Ståpladser
260,- DKK + gebyr i forsalg
285,- DKK i døren
Køb billetter her (via BilletNET)… Eller på Café 5øren

Selvom rockbandet Black Star Riders er et nyopstartet band, er det nogle garvede musikere, der står bag. Det er nemlig medlemmerne fra Thin Lizzy, der har kastet sig over det nye projekt.

Thin Lizzy blev dannet i 1969 og er særlig kendt for rockklassikerne ’Jailbreak’, ‘The Boys Are Back In Town’ og ‘Whiskey In The Jar’, der er blevet internationale hits og stadig spilles på radiostationer over hele verden.

I efteråret 2012 annoncerede Thin Lizzy at de gik i opløsning og at de ville begynde på noget helt nyt. Det er der kommet en ny formation af Thin Lizzy ud af, og de går under navnet Black Star Riders.

De verdenskendte musikere i Black Star Riders består af Thin Lizzy forsanger Ricky Warwick, Scott Gorham og Damon Johnson på guitar, Marco Mendoza på bass og så det nye medlem Jimmy DeGrasso bag trommerne. DeGrasso har spillet i berømte heavybands som Megadeath og Alice Cooper.

Black Star Riders har netop udgivet debutalbummet All Hell Breaks Loose i samarbejde med den legendariske producer Kevin Shirley, der blandt andet har arbejdet sammen med Led Zeppelin, Aerosmith og Iron Maiden.

Albummet blev taget godt imod, da det ramte gaden 21. maj, særligt fordi Black Star Riders har formået at tage det bedste fra Thin Lizzy og kombineret det med en moderne rock’n’roll lyd, der er Black Star Riders egen.

Over sommeren er Black Star Riders på festivalturné verden rundt. I starten af juni spillede de for et henrykt publikum på Sweden Rock Festival, hvor tilskuerne med stor begejstring tog imod det nye band.

Er man fan af Thin Lizzy, vil man med garanti ikke blive skuffet over Black Star Riders. Nu står de klar med to koncerter på dansk grund, når de gæster Amager Bio.