Chase & Status (UK)

chaseandstatus

Ståpladser
300,- DKK + gebyr i forsalg
325,- DKK i døren
Køb billetter her (via BilletNET)… Eller på Café 5øren

Pharrell Williams har kaldt dem “de mest interessante producere i England”, Rihanna har udtalt, at de udgør rygradden på hendes “Rated R”-album, og fanskaren tæller blandt andre Jay-Z og dj-kollegaerne Pendulum… Mød Chase & Status.

Bag kunstnernavnene gemmer sig de to dj’er, Saul Milton (Chase) og Will Kennard (Status). De to fandt for ti år siden sammen på Manchesters universitet, hvor de nød en fælles interesse for pumpende drum’n’bass.

Chase & Status begyndte at optræde som dj-duo, og i 2008 albumdebuterede de med “More Than Alot”, der talte alt fra dubstep til hiphop. Og Snoop Dogg lånte sangen “Eastern Jam”, og lavede “Snoop Dogg Millionaire” ud af den.

I 2011 fulgte albummet “No More Idols”, der medførte Chase & Status’ internationale gennembrud, og samme år tog duoen for første gang Roskilde Festival med storm med en meget omtalt koncert på den nu nedlagte Cosmopol-scene.

Det danske magasin Undertoners anmelder uddelte maksimale 6 stjerner og skrev bl.a.: “Simpelthen livsbekræftende på en nærdødsagtig måde. Et af mit livs allerstørste koncertoplevelser. Usammenligneligt med meget andet end ragnarok”.

På “No More Idols” medvirkede prominente gæster som Dizzee Rascal, White Lies, Tempa T samt ikke mindst CeeLo Green fra Gnarls Barkley, og Chase & Status blev superstjerner i hjemlandet samme år med mere end en million solgte singler.

Da dj-duoen sidste år vendte tilbage til Roskilde med det nye album, “Brand New Machine”, var nattefesten opgraderet til Orange scene, men nu vender de to altså tilbage til intime rammer, når de er med til at åbne Amager Bios 2015-sæson.

Hér vil Chase & Status give et eksklusivt dj-sæt med den faste samarbejdspartner MC Rage som indpisker i front, når Amagers spillested for en aften atter omdannes til klub oven på efterårets succes med danske Kongsted.

Inden Chase & Status med Rage går på scenen, vil britiske DJ Kove varme publikum op. Bag kunstnernavnet er 24-årige James Rockhill, og han brød igennem tidligere i 2014 med ekstremt succesfulde remixes af blandt andre John Newman og Bastille, der har mange millioner hits på YouTube.

Kove leverer sine egne drum’n’bass-udgaver af sange, som du i forvejen kender, men har også eget materialet på repertoiret, og det vil næppe gå stille for sig. Så mød tidligt op i Amager Bio for at tjekke det unge talent.