Danser med Drenge: Turnéfinale 2014

dansermeddrenge2014

Ståpladser
300,- DKK + gebyr i forsalg
325,- DKK i døren
Køb billetter her (via BilletNET)… Eller på Café 5øren

Så sker det igen! Danser med Drenge lukker deres Danmarks-turné i Amager Bio. Sidste år var der udsolgt, så nu har vi inviteret det populære poporkester tilbage for at gentage succesen.

For det er en speciel oplevelse at være til Danser med Drenge-koncert. Det ved alle, der har prøvet det: En koncert med DmD er en garanti for stærke følelser, publikum på scenen, fællessang og fest.

I 2014 er DmD er klar til fest igen. Bandet har forlængst vist sine bæredygtige kvaliteter: Siden 1993 har de skabt det ene dansksprogede hit efter den andet, mens koncerterne har tiltrukket et stadigt større publikum. I dag er sekstetten et af landets stærkeste live-bands med et flot bagkatalog af kendte syng-med sange:

“Hvorlænge vil du ydmyge dig?”, “Er der nogen i himlen?”, “Grib chancen”, “Rejs dig op & kom videre”, “Kære lillesøster”, “En dejlig morgen”, “Tag godt imod ham”, “Aldrig undvære dig” og ikke mindst “Griber du mig når jeg falder?”

Alle klassikerne kommer naturligvis med på scenen i 2014, men der er også nye sange med, som DmD forsøger at liste ind i sættet. De nyeste er publikumshittet fra sidste års koncerter, singlen “En lille pille” samt balladen ”For mig er du helt perfekt”, og sangen om barndomsminderne, ”Ingen ku nå os”. De vil indgå på næste DmD-album, der forventes udgivet senere i år.

Det er dog det hårde arbejde på scenerne, der har bragt DmD til tops. Succesen skyldes ifølge bandets fans, at DmD har en meget smittende optræden – og ikke mindst: En bragende god sangerinde i front: Rie Rasmussen. Hun fører an i fællessangen med publikum – og med bandets “gamle onkler”: Klaus Kjellerup, der står for sangskrivningen – og hans barndsomsven, reggae-kongen Onkel Stanley, aka Henrik Stanley.

De øvrige medlemmer i det tæt sammenspillede band hører alle til cremen i dansk musik: Steffen “Pastor” Qwist, guitar – Morten “Oberst” Bolvig, keyboards & Kasper Langkjær, trommer.