Danser med Drenge

dansermeddrenge2013

Ståpladser
275,- DKK + gebyr i forsalg
300,- DKK i døren
Køb billetter her (via BilletNET)… Eller på Café 5øren

Når DmD går på scenen, er det præcis 20 år siden det energiske band spillede deres første koncert i
Helsinge Hallen, efter at det første abum med singlen ”Hvorlænge vil du ydmyge dig?” var blevet årets
danske hit henover sommeren 1993.

20 år og 500 koncerter senere er der stadig stor efterspørgsel efter DmD, for det er en speciel oplevelse at være til deres koncerter – det ved alle, der har prøvet det.

En DmD-koncert er en garanti for stærke følelser, fællessang og fest. Bandet har forlængst bevist sine bæredygtige kvaliteter, og har skabt det ene dansk-sprogede hit efter den andet, mens koncerterne har tiltrukket et stadigt større publikum.

Alle DmD’s kendte klassikere er med på scenen, men der er også nye sange med i 2013, da bandet er ved at forberede næste album. De sidste sange er publikumshittene fra 2012-koncerterne ”En lille pille” og balladen ”For mig er du helt perfekt” samt den nyeste: ”Ingen ku nå os” fra 2013. Næste DmD-album
forventes udgivet i vinteren 2013/14.

DmD’s bagkatalog af kendte syng-med sange er bl.a:
Hvorlænge vil du ydmyge dig? – Er der nogen i himlen? – Grib chancen – Rejs dig op & kom videre – Kære lillesøster – En dejlig morgen – Tag godt imod ham – Aldrig undvære dig – Griber du mig når jeg falder?

Det er imidlertid det hårde arbejde på scenerne, der har bragt DmD til tops. Succesen skyldes ifølge bandets fans, at DmD har en meget smittende optræden med den bragende gode Rie Rasmussen i front.

Rie fører an i fællessangen med publikum og med bandets ”gamle onkler”: Klaus Kjellerup, der står for DmDsangskrivningen – og hans onkel-kollega, keyboardspiller Henrik Stanley Møller, aka ”Onkel Stanley”.

De øvrige medlemmer i det stærkt sammenspillede band er: Steffen ”Pastor” Qwist, guitar – Morten ”Oberst” Bolvig, keyboards & Kasper Langkjær, trommer.