David Ramirez (US) – AFLYST pga. COVID-19

Ståpladser
255,- DKK + gebyr i forsalg
280,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

David Ramirez er lyden af det nutidige Amerikas mangefacetterede ansigt udtrykt i sjælfulde, introspektive sange, flettet sammen af americana, roots og singer-songwritertradition. Ramirez forløser homogent hvad han har på hjerte i stærke, eftertænksomme numre, hvor der kun er overladt plads til akkurat dét, der skal være der, både i fraseringer og instrumentering.

Trods sit mexicanske ophav er han er vokset op og farvet af syden; Houston, Nashville, Alabama, og Texas’ hjerte, Austin. Ramirez er lykkes med at fusionere populærmusikkens genkendelighed med lyrisk dybsind, som kommer til udfoldelse på hans seneste album ’We’re Not Going Anywhere’, der eftertænksomt referer til splittelsen i en tid med enorm politisk, social og økologisk usikkerhed i USA.

David Ramirez har tidligere gæstet både Tønder Festival og Vega, og fået spilletid på danske radiostationer, først med nummeret Eliza Jane og senere med Watching From A Distance, begge fra hans seneste album ’We’re Not Going Anywhere’.

Med hjælp fra producer Sam Kassirer (Josh Ritter, Lake Street Dive, Bhi Bhiman m. fl.) har Ramirez forenklet sit udtryk, så teksterne står tydeligt frem i et lydbillede, som et delikat sammensat kludetæppe af finesser, der understøtter de personlige og alligevel genkendelige fortællinger Ramirez har på hjerte, og som han efter mange år som turnerende musiker, formidler autentisk på scenen.