Den skaldede kok: I medgang og misbrug live

Unummererede siddepladser
255,- DKK + gebyr i forsalg
280,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)

Den skaldede kok, aka Carsten Olsen, har levet et liv i overhalingsbanen. Det fortæller han om til forfatter Pia Brixved i bogen Den skaldede kok: I medgang og misbrug, som udkommer 16. november. Torsdag 3. december kan du opleve fortællingerne live, når den kendte kok går på scenen i Amager Bio.
I Den skaldede kok: I medgang og misbrug taler Carsten Olsen for første gang ud om sin nedtur og et misbrug, der endte med at slå ham ihjel en lørdag i marts 2012.

Han løfter for første gang sløret for, hvad der foregik bag kulisserne – både før, under og efter tv- lamperne var slukket. Han fortæller om, hvordan det var pludselig at blive et kendt ansigt, og hvad der fulgte i kølvandet på det. Og om at have et misbrug af alkohol, mad og ikke mindst kvinder.

”I alt for mange år var kvinder mit misbrug. Da det var værst, så jeg 11 på én gang, hvor mange af dem troede, at de var den eneste ene. (…) I den periode måtte jeg have to telefoner for at kunne dække over mine løgne.”

Det er en ærlig fortælling tilsat humor om et hårdt liv – hvor han altid har gjort tingene på sin helt egen måde, og hvorfor bikermiljøet – på godt og ondt – tiltrak ham. Han beskriver sig selv som en misbruger i enhver henseende, og hans indre dæmoner har gang på gang været ved at tage livet af ham:

“I snit drak jeg 21 liter rødvin og mellem 14 og 18 flasker vodka om ugen (…)”

Carsten Olsen har levet et stormfuldt liv og har været igennem det meste; offentlig nedtur, depression, fedmeoperation, indlæggelse på psykiatrisk afdeling og konkurs. Med udgangspunkt i bogen går den skaldede kok, i selskab med forfatter Pia Brixved, på scenen i Amager Bio 3. december med et hudløst ærligt selvportræt om et liv i medgang og misbrug. Dette er hans fortælling.