Den Syvende Søn

Ståpladser
190,- DKK + gebyr i forsalg
205,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)

2023 er et jubilæumsår for beatorkesteret Den Syvende Søn, med Michel Belli i front. Det er 10 år siden bandet udkom med deres første udgivelse. Men derudover ser det også ud til at blive året hvor Den Syvende Søn får deres gennembrud. I foråret udkom bandets fjerde album ’Alt på Spil’, som har fået flotte anmeldelser med på vejen og med flere singler, som er strøget ind på radio-spillelisterne. Go’ Morgen Danmark har også taget orkesteret ind til interview og en live performance. Albummet ’Alt på Spil’ indeholder desuden gæsterne; Mathilde Falch og Michels far, Peter Belli, som gav sit bidrag i en smuk og rørende duet med sin søn; ”En sidste sang” blot to måneder før sin død.

Fyns Stiftendes anmelders, Simon Stauns’, roste singlen med ordene: ”Michel og Peter Belli synger ”En sidste sang” så ikke et øje er tørt på albummet ”Alt på spil”, som cementerer Den syvende søns lyriske og musikalske kvaliteter.”

Men hvordan lyder Den Syvende Søn?, tænker du.
Bandet er først og fremmest et rockorkester, med et charmerede og lunt retro-udtryk hentet i 60’er-beat og psykedelisk rock.

Det aktuelle album ’Alt på spil´ er som forgængeren produceret af Christian Ki, og besætningen er også den samme. Det er altså Michel Bellis karakteristiske vokal, brødrene Winbergs symbiotisk swingende bund, Mads Jensens orgel og tangenter, der bryder og samler og Mikkel Grues smagfulde og til tider rivende guitar.

Vi spår et stort år for Den syvende Søn!

Den Syvende Søn er:

Michel Belli, vokal
Adam Winberg, trommer
Tobias Winberg, bas
Mads Jensen, keys
Mikkel Grue, guitar