Don Toliver (US) – UDSOLGT!

Ståpladser
395,- DKK i forsalg
410,- DKK i døren
Køb billetter her via Ticketmaster

Soulsanger og sangskriver Don Toliver fra Houston, Texas, skaber sin helt egen unikke lyd med indflydelse fra hiphop, R&B, ambitiøs pop og en smule rock.

Don Toliver fik sit store gennembrud i 2018 med singlen “No Idea,” der hurtigt blev et verdensomspændende hit. I 2020 udgav Don Toliver sit debutalbum i fuld længde ’’Heaven Or Hell’’, som tog musikverdenen med storm. Albummet inkluderer populære sange som “Euphoria” og “After Party”, der har fået millioner af streams og etableret Don Toliver som en af de mest spændende nye talenter i branchen.

Inden for tre år har Toliver opnået milliarder af streams, scoret platinplader og modtaget ros fra V Man, W Mag og Interview Magazine. Efter at have været med på ’’F9: The Fast Saga’’- soundtracket og på en udgivelse sammen med Justin Bieber i 2021, droppede Don sit andet album, ’’Life of a DON’’ (2021), med guldcertificerede singler “What You Need” og “Drugs n Hella Melodies’’, der debuterede som nummer to på den amerikanske Billboard 200-hitliste.

Med sin nyeste album ’’Love Sick’’, vil 2023 markere en ny æra for Don Toliver og hans fans og i forbindelse med udgivelsen tager Don på ’’The Love Sick Tour’’ og kan derfor opleves live i Amager Bio 24. oktober 2023.