Electric Callboy (DE)

Ståpladser
300,- DKK + gebyr i forsalg
315,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)

De musikalske hjul er igen kommet i bevægelse, og Electric Callboy udgiver et nyt album ”Tekkno” i september 2022 og tager det med på en turné i 2023

Electric Callboy blev dannet i 2010 under navnet Eskimo Callboy og har allerede gjort meget væsen af sig i det første årti: vundet priser, opnået top ti-placeringer og forårsaget en lidt af en sensation, men at dømme efter hvad der er foregået i de sidste to år, var alt dette bare optakten.

Siden sangeren Nico Sallach sluttede sig til bandet i 2020, har gutterne fra Tyskland virkelig gået til den! Den allerførste single med ham brød skalaen: “Hypa Hypa” nåede ikke kun over 60 millioner afspilninger på YouTube og de sædvanlige streamingportaler.

Den næste single “We Got The Moves”, som også er med på det nye album “TEKKNO”, viste sig at være endnu et kæmpe hit. Især videoen, hvor bandet tager gas på sig selv med undercut-parykker og næsebriller på deres typiske selvironiske måde, har vakt lykke blandt fans verden over.

Også videoen til “Pump It”, som var inspireret af firsernes aerobicvideoer, førte til forslag om, at bandet deltog i Eurovision Song Contest for Tyskland med denne sang, hvorefter musikerne spontant filmede en officiel ansøgning. Deltagelse i den nationale indledende runde for ESC blev imidlertid afvist på grund af en påstået mangel på radioegnethed, hvilket udløste en storm af forargelse mod juryen, der kulminerede i en underskriftsindsamling med over 125.000 underskrifter.