Milky Chance (DE)

Ståpladser
275,- DKK + gebyr i forsalg
290,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)

Milky Chance er tysk en indie-pop-folk duo bestående af Clemens Rehbein på instrumenter og vokal og Philipp Dausch som DJ. Musikken er svær at sætte i bås, men det gør den ikke mindre elsket.

Bandet har været i evig bevægelse siden udgivelsen af deres stjerneskabende debutsingle, “Stolen Dance”. Indspillet i Rehbeins barndomshjem i Kassel, Tyskland, blev nummeret en international mastodont, efter at bandet lagde det online i 2013 og toppede hitlisterne i mere end et dusin lande, før det krydsede Atlanterhavet og ramte # 1 på Billboard Alternative Chart.

I de følgende år fortsatte gruppen med at udgive tre kritikerroste studieplader i fuld længde, fik mere end fem milliarder streams, headlinede store udsolgte koncerter rundt om i verden, optrådte på næsten alle late night tv-shows og spillede ikoniske festivaler fra Coachella og Lollaplooza til Bonnaroo og ACL.

Sidst bandet gæstede København og Amager Bio var 6. marts 2020 lige inden landet for alvor lukkede ned. Nu vender de tilbage på den anden side af pandemien.