Europe (S)

Europe2015

Ståpladser
300,- DKK + gebyr i forsalg
325,- DKK i døren
Køb billetter her (via BilletNET)… Eller på Café 5øren

Alle har en idé om, hvad Europe er for et band. Og så alligevel ikke. Pga. hittet ‘The Final Countdown’, som var et globalt ét tilbage i firserne, tænker alle på spandex, trutmunde og stort hår. Men det er ret langt fra hvad Europe er i dag.

Puddelhundelooket har lagt sig, og efter orkestrets lange pause i halvfemserne og lidt til, opstod Europe som en helhed af drevne musikere der bare ville lave Musik med stort ”M”.

Stilen er stadig hardrock, men af den mere modne slags, og efter comeback-albummet for elleve år siden, er det blevet til fem plader, hvor den seneste ‘War of Kings’ er en hjemkomst til inspirationerne fra tilbage, da det hele begyndte.

Tilbage i halvfjerdserne, hvor bands som Deep Purple og Thin Lizzy, UFO og Led Zeppelin var med til at give fem svenske teenagere retning i livet – dén som skulle blive til det verdenskendte Europe.

Det er med det nye album, ‘War of Kings’ at Europe gæster Amager Bio, så man kan forvente et show for alle, der vil rocke med til lyden af et band, som formår at binde trådene sammen fra den spæde start i 70’erne, til hvor de står her midt i 10’erne, hvor hardrock er blevet hot igen.