Gilli

gilli

Ståpladser
110,- DKK + gebyr i forsalg
150,- DKK i døren
Køb billetter her (via Billetlugen)… Eller på Café 5øren

23-årige GILLI er på alles læber og erobrer i skrivende stund samtlige platforme. Nu er rapperen endelig klar til at løfte sløret for sin første headliner koncert i det nye år.

GILLI kom i 2010 frem som en del af gruppen B.O.C sammen med Kesi og Højer Øye, og er siden featured på en lang række store hits som bl.a. S!vas’ ‘D.A.U.D.A’, Kesis ‘VORS’ samt MellemFingaMuziks ‘A.P. Møller’ og ‘Cocaina’.

I 2014 blev han for alvor landskendt igennem filmen ‘Ækte Vare’, hvor han spillede hovedrollen, og hvor hans EP med samme navn dannede soundtrack til filmen. EP’en ‘Ækte Vare’ modtog flere guld- og platincertificeringer, men det er med hans aktuelle singler ‘Orale’ og ‘C’est La Vie’, at han for alvor har slået sit navn fast på den danske musikscene. Begge singler har været i A-rotation på P3 og ‘C’est La Vie’ er endda fortsat det mest afspillede nummer på Spotify i Danmark og derfor også #1 på Hitlistens single chart.

Det må siges at være noget af en indledning til hans kommende EP, der forventes ude i starten af 2016 lige op til denne koncert.

Derfor er det også med stor glæde, at GILLI kan sætte sin første headliner koncert i salg, når han torsdag den 4. februar gæster BETA i København.

For at imødekomme de mange unge fans deler GILLI koncerten op i 2 dele – kl. 17:00 for alle de unge under 16 år og kl. 20:00 til alle over 16 år.