Slade (UK) – 50th Anniversary – UDSOLGT!

slade

Ståpladser
300,- DKK + gebyr i forsalg
325,- DKK i døren
Køb billetter her (via BilletNET)… Eller på Café 5øren

April 1966 er den den officielle dag for Slades første koncert, og 50-året for den bliver fejret – på dagen – i Amager Bio!

Slade er uomtvisteligt er et af Englands mest ikoniske rocknavne, Deres blanding af hard-rock og melodisk pop er på niveau med Queen og Sweet, og de fremhæves af flere som et af de allerførste glam-rockbands.

De fleste kender sange som ”Cum on Feel the Noize” og ”Coz I Luv You”, ”Far, Far Away” og ikke mindst ”Merry Xmas Everybody” udenad.

I løbet af den lange karriere, er det i hjemlandet blevet til mere end 23 Top 20-placeringer, hvoraf de 6 har været førstepladser.

Op gennem 70’erne blev Slade et af Europas største bands, og de turnerede både i Asien og i USA, hvor de inspirerede den spirende glamrock-scene og navne som Kiss, Mötley Crüe, Quiet Riot og Twisted Sister.

I 80’erne fortsatte livesuccesen, og i hjemlandet spillede Slade foran 100.000 mennesker på Reading-festivalen og i 1981 for hele 200.000 i Donington, da de hittede med singlen “Lock Up Your Daughters” og albummet “Till Deaf Do Us Part”.

Slade gik i officielt fra hinanden i 1992, da forsanger Noddy Holder havde fået nok af turnélivet, men guitarist/sanger Dave Hill og trommeslager Don Powell var stadig sultne og fortsatte som Slade mark II.

Foruden de to Hill og Powell tæller kvartetten i dag den tidligere Mud-bassist John Berry, der også spiller violin samt den nye forsanger Mal McNulty, og de har i snart 10 år været en del af bandet og sørget for at holde bandet rockarv i hævd.

Selv påstår Slade, at de den dag i dag er et af de mest underholdende bands, der findes, og deres liveshows er kendetegnet ved en “dynamisk og vild rutschebanetur af ren og uforfalsket rock ‘n’ roll!