Goss + stor surprise!

Ståpladser
255,- DKK + gebyr i forsalg
290,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

I 2022 har Amager Bio 25-års jubilæum som spillested. Det bliver fejret med flere, store koncerter i løbet af året udvalgt fra forskellige genrer og epoker. På selve dagen – 28. februar – byder bioen på noget af den bedste, nutidige popmusik fra Danmark, nemlig Goss samt en kæmpe overraskelse og en stor, musikalsk oplevelse med en hemmelig, dansk stjerne.

Goss har siden 2017 fejret store musikalske succeser med en europæisk supportturné for verdensstjernen Mura Masa; optrædener på bl.a. Roskilde Festival, Heartland Festival m.fl.; og 2020-udgivelsen af det ekstremt anmelderroste debutalbum ’Group Therapy’, der med Soundvenues ord ”bør cementere ham som en af de mest spændende popkunstnere i Danmark”.

I november 2020 spillede Goss i spillestedet Amager Bio sin første egen headliner-koncert, som tilmed var udsolgt. Soundvenue gav koncerten 5 stjerner og med ordene “Goss demonstrerede uforlignelig vildskab og scenetække i Amager Bio” er der ingen tvivl om, at både fans og musikelskere i den grad har noget at se frem til, når Goss både til efteråret og foråret gæster de danske spillesteder.

Nu er han klar til at tage hul på et nyt kapitel med singlen ’Ocean’, som både er videreførelse af den Goss, som vi hørte på ’Group Therapy’ – men samtidig også et skridt videre og tættere og tættere på kernen, af hvem han er som kunstner:
”Jeg synes Ocean er et core Goss track. Altså en sang der på mange måder omfavner præcis det jeg gerne vil med musik. Det lyder både gammel og nyt, digitalt og organisk, og småt og stort på samme tid. Sangen og sangskrivningen er måske lidt mere i fokus end det plejer at være hos mig. Og det definerer klart energien: Universet vokser ud af sangen, fremfor at sangen vokser ud af universet. Jeg kan godt lide hvordan omkvædene føles lidt som bølger der vælter ind over stranden.”