Jon Nørgaard/Tvilling

Ståpladser
280,- DKK + gebyr i forsalg
325,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

I 2022 er det 20 år siden Jon vandt tv-talentkonkurrencen “Popstars”. Som landets største teen-idol, slog han alle salgsrekorder med debutalbummet “This Side Up” og sin efterfølgende nationale spillestedsturné.
Det skal fejres med et nyt album i november 2022, som skal markere 20 året for debutalbummet, samt 2 eksklusive koncerter i Amager Bio 3. februar og på Train 4. februar 2023.

Jon har i årevis levet et tilbagetrukket liv væk fra spotlight og har arbejdet i kulissen for flere af landets største musikstjerner. Men som så mange andre, har fik Covid-pandemien ham til at revurdere sit liv:
“Livet føltes pludselig langt mere skrøbeligt og jeg vågnede op, midt i virvaret og fandt mig selv i en dagligdag, hvor jeg var stået op hver eneste dag i mere end 10 år og havde sat andre menneskers behov, før mine egne”, udtaler Jon. Han fortsætter: “Jeg fik tid til at tænke mig om og en mulighed for at foretage en total omlægning af mit liv. Den chance tog jeg. Det har jeg ikke fortrudt i ét eneste sekund”.

Med nyfunden gejst og i en energiudladning af årelange indestængte og tilsidesatte drømme, gik Jon i gang med at lave ny musik. Han besluttede at skabe det nye artistnavn “Tvilling” til projektet, da musikken var ungt i sit udtryk og stilistisk lå langt fra tidligere udgivelser.

Med placeringer i top20 på de 2 største tyske dancecharts og et peak som #62 på den officielle amerikanske radio dance chart ’Mediabase’ med fællessinglen “100 Years, samt den første top40 placering på Beatports globale dance Chart, med solo-singlen ’Time’, må man sige at missionen lykkedes. I alt har Jon opnået airplay på over 300 radiostationer, fordelt over 45 lande; og også I det hjemlige territorium er han tilbage i rotation.

Har du lyst til en tur i tidsmaskinen tilbage til teenageårene for at opleve den gamle Jon eller er du nysgerrig på den nye Tvilling, så glæd dig til koncerten i spillestedet Amager Bio.