Halestorm (US)

Halestorm_2016_mc

Ståpladser
200,- DKK + gebyr i forsalg
235,- DKK i døren
Køb billetter her (via Billetlugen)… Eller på Café 5øren

I et interview på Steffenjungersen.dk beskrev Halestorms frontkvinde, Lzzy Hale, sidste år sit bands musik på følgende vis: “Jeg har altid sagt, vi spiller kød-og-kartofler rock. Der er vitterlig ikke så meget at forklare: Vi sætter bare stikkene i og drøner deruda’!”

Og dét er det danske publikum er vilde med. Pennsylvania-bandet debuterede herhjemme i 2012 med en klubkoncert foran blot 150 publikummer, men på få år har kvartetten næsten tidoblet kapaciteten: Sidste marts spillede de i et udsolgt Amager Bio.

Og til sommer vender Hale og hendes kumpaner tilbage til landet med mere hårdtslående og melodisk rock. Amager Bio danner atter ramme, men denne gang er også Train i Aarhus med i det fremadstormende bands tourplaner.

Halestorm har siden sidst udsendt deres tredje studiealbum, ‘Into the Wild Life’, der allerede har affødt hittene ‘Amen’ og ikke mindst den aktuelle single, ‘I Am the Fire’. En sang, der står som endnu en perle blandt gruppens solidt rockende ørehængere.

Som Lzzy Hale selv siger, så skal man ikke forvente sig den dybe tallerken fra hende og bandet, men man er garanteret et energisk show med masser af musik, der har masser tilfælles med både den klassiske 70’er-rock og 90’ernes melodiske post-grunge.