Charles Bradley (US) – UDSOLGT!

charlesbradley2016

Ståpladser
295,- DKK + gebyr i forsalg
320,- DKK i døren
Køb billetter her (via BilletNET)… Eller på Café 5øren

Soulfænomenet Charles Bradley er kendt for at være et fyrværkeri af en liveperformer, og fik på den baggrund prisen som Best Live Act i 2015 i Paste Magazine. Han har turneret globen tynd og spillet festivaler såsom Coachella, Glastonbury Festival og Primavera Sound.

Den 67-årige sanger fra Brooklyn vil udgive sit tredje album ‘Changes’ 1. april via Daptone Records – en udgivelse, som Rolling Stone kalder “Most Anticipated Albums of 2016.”

Det er en bemærkelsesværdig plads i solen Charles Bradley har fået efter sin 2011-debut ‘No Time for Dreaming’. Han har kæmpet sig gennem et anonymt liv på gaden og en række dårlige jobs, inden han blev opdaget af Daptones Gabriel Roth.

Året efter udgivelsen af ‘No Time For Dreaming’ var triumf på triumf med bl.a. en gennembruds-optræden på SXSW og adskillige TV-optrædener. Albummet figurerede også på mange anmelderes årslister.

Soulsangerens succes fortsatte med 2013-udgivelsen ‘Victim of Love’som viste en kunstner der med fordums hjertesorger bag sig, stod endnu mere selvsikker og med et kæmpe og kærligt overskud at dele ud af.

Nu får danske soulfans muligheden for at opleve ham i Amager Bio, 13. april.