Ivan Pedersen: 50-års jubilæumsturné

ivanpedersen2016

Ståpladser
225,- DKK + gebyr i forsalg
250,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

Blandt de få, der har holdt virkeligt længe i den danske musikbranche, er der ikke mange, der som Ivan Pedersen kan fejre sit 50-års jubilæum med fortsat fuld kalender, og et generalieblad så musikalsk facetteret og karrieremæssigt varieret.

Siden sit 16. år har han fra 1966 spillet landet tyndt med sit Aalborgband McKinleys;
solgt mio. af albums herhjemme; og i mere end 35 lande verden over med Laban.

Han har høstet respekt og 8 grammynomineringer gennem 23 år med Backseat, som i turnerer endnu, og som solist har han udgivet 3 kritikerroste soloalbums (og med nyt på vej),

Solokarrierens danske sange, er stadig med på repertoiret hos Ivans egen trio, der på 15. år modtager stående applaus over hele landet. Senest har han medvirket til skabelsen af det fine debutalbum med Sing Sing Sing.

Alle disse musikalske indsatser kommer naturligvis til at præge repertoiret på Ivans jubilæumsturne, der tager ham til spillesteder og koncertsale over hele landet.

Der bliver tale om en musikalsk tour-de-force under medvirken af landets bedste musikere, og mon ikke der undervejs hos publikum – som sædvanligt – skal tørres en tåre, smiles nogle smil, og synges med på nogle klassikere, når denne velrenommerede sanger, sangskriver og underholder indtager scenerne med repertoire fra et halvt århundrede.