Jake Bugg (UK)

Ståpladser
300,- DKK + gebyr i forsalg
315,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)

Siden udgivelsen af sit selvbetitlede debutalbum fra 2012 har Jake Bugg markeret sig som en af Englands skarpeste sangskrivere og stærkeste stemmer.

I en tidsløs blanding af alt fra folk og blues til britpop og indierock skriver Bugg så skarp lyrik om de livsbetragtninger, han gør sig, at det er svært at fatte, at han i dag stadig blot er 27 år gammel.

Med fire forskelligartede plader i bagagen, har han netop annonceret udgivelsen af sit femte album med titlen Saturday Night, Sunday Morning, som udkommer den 20. august.

Det nye album bliver det første, han udgiver via det legendariske pladeselskab RCA Records, der også huser artister som Bleachers, Foo Fighters, Tool og The Strokes. Først teaset med singlen ”All I Need” og efterfulgt af ”Kiss Like The Sun” tegner Saturday Night, Sunday Morning til at blive starten på et spændende nyt kapitel for Jake Bugg, der er mester i at finde nye måder at lyde som sig selv på.

Før coronaen lukkede verden ned, nåede Jake og hans band sidst forår at spille ni udsolgte, britiske shows. Og nu hvor pandemien er ved at slippe sit tag, er han klar til at igen at tage på landevejen i foråret 2022. En turné som både rammer England og det kontinentale Europa, herunder spillestedet Amager Bio i København.