Neal Morse Band (US)

Ståpladser
400,- DKK + gebyr i forsalg
415,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)

KPM Concerts og Amager Bio, er stolte over i samarbejde, at kunne præsentere et rock band i verdensklassen nå Neal Morse Band for 2. gang gæster Danmark The Neal Morse Band ( Nu Neal Morse Band) – blev dannet I 2012 incl. Neal Morse ( Vokal, Keyboards og guitar), Mike Portney ( Trommer, vokal) og Randy George (bas). Udover dem er Bill Hubauer ( Keyboard, Vokal) og Eric Gillette (Guitar, Vokal)

I marts 2019 lagde de et udsolgt Viften ned med en blanding af Heavy Metal og Progressiv Rock med deres ” The Great Adventure Tour” og fik mange roste anmeldelser så forventninger til bandet er høje og med god grund Ud over Neal Morse består bandet af stjernespækket musikere som bare ved deres navne kan få musikelskere og andre interesserede til at åbne øjnene op da opsætningen i bandet trækker overskrifter verden over Den 27. august 2021 udsender bandet deres længe ventede studie album nummer 4 i rækken ”Innocence & Danger”

Deres 2 foregående albums har været konceptalbums men dette vil blive et ”single album.” Dog skal man ikke lade sig afskrække af dette da det igen er et double album og der er flere numre der er lange Specielt CD 2 består kun af 2 numre på henholdsvis 19.32 og hele 31.22 minutter så dette alene ligger jo op til en fest ud over det sædvanlige når man er til live performance i verdensklasse og sceneoptræden i verdensklasse.

Med Copenhell i samme dage kan man kun byde dette band velkommen og invitere til fest i Amager Bio. Dette vil være Neal Morse Band eneste koncert i Danmark.