Johnny Cash Roadshow (UK)

johnnycashroadshow

Ståpladser
195,- DKK + gebyr i forsalg
220,- DKK i døren
Køb billetter her (via BilletNET)… Eller på Café 5øren

Som musiklegende lever Johnny Cash videre for evigt. Det gør han først og fremmest gennem sit sangkatalog og sit image som “the man in black”, og levende musikere hylder fortsat den afdøde ener.

Én af dem er Clive John, der er hovedpersonen i Johnny Cash Roadshow. Den britiske turnékaravane er blevet kaldt “den største eksisterende hyldestproduktion til Cash”, og hele Storbritannien er for længst blevet taget med storm.

Nu rammer showet endelig resten af Europa, så også det danske publikum kan få en autentisk gennemgang af ikonets karriere fra starten i 1950’erne til slutningen i 2002. Alt sammen med tilhørende visuel side.

Foruden Clive John spiller Jill Schoonjans rollen som June Carter, så den kvindelige vokal aldrig savnes, og John bakkes naturligvis også op af en række klasse A-musikere, der fuldt ud lever op til Cash’ egne hyrede hænder.

Johnny Cash Roadshow er det eneste turnétog, der er fuldstændig godkendt af den overlevende Cash-familie. Eksempelvis har Johnnys datter, Rosanne Cash, udtalt, at Clive minder uhyggeligt meget om forbilledet, mens barnebarnet Caitlin Crowell har sagt:

“Clive indfanger essensen af min far PRÆCIS som han var. Johnny Cash Roadshow er så autentisk, at det nærmest føles som om, det ikke er et hyldestshow”.

Også de britiske anmeldere har været begejstrede, og York Mix vurderede sågar, at Clive Johns vokal var endnu bedre end Cash’! Er man til Johnny Cash bør man ikke gå glip af denne stort opsatte hyldest i Amager Bio.