Best of Bowie

bestofbowie

Ståpladser
150,- DKK + gebyr i forsalg
175,- DKK i døren
Køb billetter her (via BilletNET)… Eller på Café 5øren

Amager Bio fejrer ikonet David Bowie!

Det danske hyldestband, Best of Bowie, kommer atter forbi for at levere deres Bowieshow. Alle de store hits bliver leveret med indlevelse af det otte mand store band.

Bowie har været her og der og alle vegne i mere end 50 år. Han har været trendsetter i stort set alle genrer og har med sikker hånd vist vejen frem for mange bands gennem tiden.

Han har lavet spektakulære shows, skiftet genre som det passede ham, været skuespiller og aldrig været bange for at prøve nye ting af.

Han har indspillet hits med stjerner som John Lennon, Freddie Mercury, Pat Metheny m.fl. – for slet ikke at tale om hans filmmusik. Så det er en dejlig mundfuld musik, Best of Bowie har at tage af.

Bandet tager i 2015 fat på deres 8. koncert-år og garanterer en tour de force i et godt varieret musikalsk univers tilsat billeder og et oplagte musikere i særklasse.

“Life on Mars”, “Ziggy Stardust”, “Let’s Dance”, “Heroes”… Fortsæt selv rækken af klassiske numre. Der er stadig liv på Mars – og endnu mere liv i Amager, når Major Tom lander på scenen.

Bandets medlemmer er:
Michael Bjørn/Bowie/sang
Flemming Rasch/guitar og kor
John Kenneth Nilsson/guitar
Morten Hall/bas
Ian Broo/keyboards/kor
Lars Bertelsen/trommer
Christina Kürstein LeCocq/kor