Johnny Deluxe

johnnydeluxe

Ståpladser
200,- DKK + gebyr i forsalg
225,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

De væltede omtrent ind fra højre og markerede sig solidt på hitlisterne og spillelisterne med hits som ”Elskovspony”, ”Vi Vil Ha’ Mer’”, ”Drenge Som mig”, ”Så Er Det Sommer” og ”Drømmer Jeg”. De begejstrede på tværs af køn, alder og geografi med deres iørefaldende popsange og finurlige tekster. Tre album, en lang række singler, et væld af guld- og platinplader og heftig turnéaktivitet blev det til, før de i 2010 valgte at sige stop og opløse bandet. Nu er de imidlertid samlet igen, popfænomenet Johnny Deluxe. Startskuddet på firemandsbandets genforening er singlen ”Til Verdens Ende”, der udkommer den 6. februar 2016.

”Til Verdens Ende” er en hyldest til bandets fans, både de nytilkomne og de trofaste, der har været med helt fra start. Selvom der er gået syv år, siden bandet lod høre fra sig, er fanskaren stadig stor anno 2016. Og de vil ha’ mer’. Og det får de i den grad nu, hvor Noam Halby, Jakob Glæsner, Søren Itenov og Morten Lynggaard atter har genfundet bandånden og er klar til at føje endnu en singleudgivelse til Johnny Deluxes flotte diskografi. ”Til Verdens Ende” er forløber for et album, der i skrivende stund er i støbeskeen.

”Pausen væk fra hinanden og fra Johnny Deluxe har gjort os godt. Vi har alle haft gang i en masse musikalske projekter hver for sig i de år, der er gået, siden vi opløste bandet. Mere og mere er det dog gået op for os, at vi ikke kan undvære hinanden. Hverken som venner eller bandkollegaer. Og så savnede vi alle sammen bare Johnny sindssygt meget,” lyder det fra Johnny Deluxe, der over foråret følger singleudgivelsen op med en række koncerter rundt omkring i Danmark.