Jonny Lang (US)

jonnylang

Ståpladser
275,- DKK + gebyr i forsalg
300,- DKK i døren
Køb billetter her (via BilletNET)… Eller på Café 5øren

Amerikanske Jonny Lang blev udråbt som vidunderbarn, da han i 1997 brød igennem med “Lie to Me” i en alder af blot 16 år. Han spillede bluesguitaren og sang med soulstemme, som var han mindst 30 år ældre, hvilket i 2006 gav ham en Grammy.

Ligesom sine jævnaldrende kollegaer John Mayer og Joe Bonamassa er den unge Jonny inspireret af giganter som Eric Clapton, Warren Haynes og B.B. King, og han har turneret med alle fra Rolling Stones over Aerosmith til Sting.

I 2009 udgav Lang et livealbum, optaget på legendariske Ryman Auditorium i Nashville, Tennessee. Og turnerede siden som del af stjernespækkede hold på “Experience Hendrix”-turnéen i USA, hvor kendte musikere hyldede det afdøde ikon.

Sidst, Lang gæstede Amager Bio, var i 2012, og da turnerede han fortsat bag livealbummet, men sidste år udsendte han endelig en ny plade efter syv års pause: “Fight for My Soul” blev taget varmt imod af både fans og anmeldere.

Jonny Lang har spillet i Amager Bio både i slut-90’erne og altså senest i 2012. Til sommer vender han tilbage for femte gang for at forføre publikum med sin behagelige blues og soul. Næsten som John Mayer, bare bedre!