Kongsted

kongsted

Ståpladser
175,- DKK + gebyr i forsalg
200,- DKK i døren
Køb billetter her (via BilletNET)… Eller på Café 5øren

Fem Top 10-udgivelser, adskillige nummer 1-placeringer, flere nomineringer til Danish DJs Awards, en nominering til Danish Music Awards samt guld- og platincertificeringer: alt sammen meget håndgribelige beviser på den massive succes, som Kongsted på blot ét år har opnået i Danmark.

Den sidste fredag i september slår Amager Bio dørene op til en aften i et univers, der fokuserer på intensiteten, energien, euforien og nerven i den elektroniske musikgenre EDM, skabt udfra Kongsteds filosofi og tanker omkring det univers, han selv forsøger at skabe omkring oplevelsen ved hans musik.

Bag navnet Kongsted finder man den jordbundne Andreas Kongsted; kandidat i Finance & Strategic Management om dagen og landets absolut hotteste club-dj om natten.

Efter debuten “Good Times” så dagens lys i 2012, har Kongsted med tracks som “Chuck Norris”, “Light in the Dark” og nyeste single “Drunk Smiley Guy” sørget for en solid fest på de danske klubber og streamet sig til top på de danske hitlister.

Allerede nu tegner 2014 til at blive et omfangsrigt år for den populære DJ, der udover 30 klubjobs i foråret også skal på sommerturné på landets festivaler, og den massive sommer bliver sluttet med en fantastisk fest i Amager Bio.

Kom og oplev fællesskabsfølelsen ved den ultimative fest og få en mulighed for at slippe hverdagens strabadser i et par timer. Kom og se det dragende lysshow, kom og mærk bassen i maven og hvordan alle dine sanser bliver påvirket af den vilde stemning.

Tag kort sagt med ud på en rejse i det elektroniske univers med Danmarks mest akuelle club DJ og andre talenter indenfor EDM i DK!